ELMARAD!!!! – Tojáskeresés a Baráthegyi Majorságban – 2023.04.07. 10:00-15:00

A VÁRHATÓ HIDEG, ESŐS IDŐ MIATT A RENDEZVÉNYT ELHALASZTJUK! AZ ÚJ IDŐPONT: 2023. ÁPRILIS 15. 10:00-15:00.

Nyuszisimogató, tojásvadászat, tojásdíszítés, kecskeovi, és az igazi baráthegyi hangulat vár mindenkit április első péntekjén. Fedezzétek fel az 5 hektáros majorság ezerszínű szépségét, és élvezzétek a harapnivalón friss bükki levegőt! Ezúttal egy extra meglepetéssel készülünk: bemutatjuk a majorság új lakóját!

Amivel várunk Benneteket:

Nyuszimogató: A tapsifülesek pihe-puha bundája, rabul ejti az összes gyereket. A felelős állattartás jegyében idén húsvétkor se ajándékozzatok élő állatot, inkább gyertek hozzánk simogatni! 😉

Alpakaleső: Mókásan kedves külsejükkel, barátságos tekintetükkel és selymes gyapjukkal elcsavarják minden Baráthegyre érkező vendég fejét. Süti, Fülöp, Izabella, Cleopátra és a többiek várják a simogató kezeket.

Kecskeovi: Óriási volt a szaporulat az elmúlt hetekben a baráthegyi kecskéknél. A sok-sok apróságot most ti is megnézhetitek.

Játszótér: Játszóterünk és népi játékaink csak rátok várnak. Próbáljátok ki ügyességeteket és bátorságotokat!

Tojásdíszítés: Készítsétek el saját magatok a locsolóknak szánt ajándékot. Kedvetekre díszíthettek majd tojásokat és haza is vihetitek. A programelemhez kézműves jegy vásárlása szükséges, melynek ára 1 000 Ft.

Tojásvadászat: Járjátok be az Interaktív Játszóvárat, keressétek a hímes tojásokat, majd váltsátok be csokoládéra. A legügyesebbek és legbátrabbak kis kosárnyi csemegével térhetnek haza. A programelemhez tojásvadász jegy váltása szükséges, melynek ára 1 500 Ft. (A kosarat mi biztosítjuk a kereséshez, amit szintén hazavihettek majd.)

Állatsimogató: alpakák, birkák, kecskék, szamarak, lovak és pónik is arra várnak, hogy megsimogassátok őket. Lessetek be a malac óvodába és a boldogan kapirgáló tyúkokat se felejtsétek ki!

Pónilovaglás: Patásaink fáradhatatlanul róják majd a köröket, már alig várják a hátukra felpattanó gyerekeket. A lovaglás ára 1 000 Ft/fő.

Interaktív játszóvár: Bejárhatjátok a Diósgyőri vár kicsinyített mását, megismerkedhettek a régi vidéki élet használati eszközeivel, belecsöppenhettek a középkorba és akár még egy lovagi párbajban is részt vehettek.

Séta a majorságban: Az 5 hektáros terület arra vár, hogy felfedezzétek! Nézzétek meg az üvegházat, a szélkereket, a kerti tavat, a kemencét, barangoljátok be az egész területet!

Büfé: Ha megéheztetek a büfében számtalan finomság vár Rátok!

Ajándékbolt: A Baráthegyi Kincsestár termékeit haza is vihetitek. Válogassatok a sajtok, szörpök, lekvárok, sült teák, szappanok, kerámiák és kézműves ajándéktárgyak között.

Belépőjegyek:

Felnőtt: 1 500 Ft
Gyermek (14 éves korig): 1 000 Ft
3 év alatt ingyenes

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a helyszínen csak készpénzzel tudnak fizetni!

A helyszínen a parkolók száma korlátozott. Amennyiben lehetséges érkezzenek gyalogosan.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.