Csoportoknak ajánljuk

  1. Majorság túra – „Csak megnéznénk…”

   Igény esetén szervezett túrán vehetnek részt az érdeklődők a Majorság területén, túravezető kíséretével. A Baráthegyi Majorság túra kb. 1-1,5 óra időtartamot ölel fel, és előzetes bejelentkezéssel látogatható. A túra megrendeléséhez minimum 5 fő előzetes bejelentkezése szükséges.

   Árajánlat: 3.000,- Ft/fő

  1. Csodavár a középkorból

   Középkori ruhába öltözött udvarhölgy fogadja a csoportokat, aki középkori jellegű nyelvezettel, interaktív módon mutatja be Diósgyőr várának történetét. Ezt követően középkori jellegű, ügyességi játékon vesznek részt a gyermekek és elsajátíthatják a középkori tánclépések alapjait.

   Árajánlat: 2000 Ft/alkalom/fő

      

  1. Állati jó játékok”- állatfarm látogatás

   A Majorságunkban élő háztáji és egyéb állatokkal ismerkedhetnek meg a gyermekek (kecske, nyúl, baromfi, szamár). Az egyes karámoknál játékokkal színesítjük a bejárást, amelyek során szórakozva mélyíthetik el az ismereteiket. A program kihagyhatatlan eleme a „kecskeszelídítés”, ahol egy akadálypályán vezetik végig a résztvevők „zabolátlan” törpekecskéinket. Természetesen állatfarmunk „sztárfellépői” az alpakák sem maradhatnak ki, akik kedves, kíváncsi természetükkel varázsolják el a látogatókat.

   Árajánlat: 3000 Ft/alkalom/fő

  1. Kézműves foglalkozások:

   4.1. Fazekaskodás – A kerámiaműhelybe érkező gyermekeknek lehetősége van megismerni a kerámiakészítés és agyagművesség alapjait. A gyermekek fazekas agyagból készíthetnek egy marokedényt vagy egy általuk választott kisebb figurális terméket. Az általuk elkészített tárgyat díszíthetik, színezhetik. Ez a foglalkozás minimum 10 fős létszám esetén választható.

   Árajánlat: 2000 Ft/alkalom/fő


   4.2. Kavicsfestés – Vendégeink vízálló akril festékkel, tetszőleges mintát festhetnek a tiszta, egyenletes felületű kavicsokra. Igény esetén különböző kavicsfestési ötlettel tudunk szolgálni a minél különlegesebb kavicsok elkészülése érdekében.

   Árajánlat: 1000 Ft/alkalom/fő


   4.3. Kitűző-, hűtőmágnes készítés -Vendégeink kitűzőkészítő gép segítségével gyárthatják le saját tervezésű kitűzőjüket vagy hűtőmágnesüket. Az egyedileg választott mintát maguknak rajzolhatják fel és színezhetik ki filctollal, színes ceruzával, vagy tollal. A program végeztével mindenki hazaviheti a saját maga által készített kitűzőt vagy hűtőmágnest.

   Árajánlat: 1.000 Ft / alkalom / fő


   4.4. Kötélverés – Négy különböző színű fonalból tetszőleges színkombinációban választható karkötő, nyaklánc és kulcstartó készítése kötélverő gép segítségével. Egyszerre hárman dolgoznak a készülő kulcstartón, nyakláncon vagy karkötőn, egy ember hajtja a gépet, egy vezeti a fából készült “szívet” (a fonalak egymástól való elválasztására szolgál, a minta egyenletességét biztosítja), egy pedig tartja a fonalak végét.

   Árajánlat: 1.000 Ft / alkalom / fő


   4.5. Ütőfás mézeskalács készítés – Vendégeink előre begyúrt, speciális mézeskalács tésztából készíthetnek „mézes tallérokat”, ütőfás technikával. Az ütőfák különböző mintában választhatók. Mindenki elnyújthatja, formázhatja és szaggathatja a tésztáját, majd az elkészült korongokat kisütjük.

   Árajánlat: 2.000 Ft / alkalom / fő


  1. Krumplilángos készítés

   A tradicionális magyar gasztronómia jegyében a gyermekek sparhelton sült krumplilángost készítenek. Minden résztvevő saját krumplilángosát gyúrja és nyújtja meg, amely helyben kerül megsütésre. Ízlés szerint fűszeres tejföl- és olajokkal megkenve frissen, melegen fogyasztható is Jó étvágyat!

   Árajánlat: 3000 Ft / alkalom / fő


A programon való részvétel 10 főnként 1 fő pedagógus számára ingyenes, további kísérők számára 500 Ft/fős kísérőjegy megvásárlása szükséges.

Igény esetén, előzetes egyeztetés alapján, étkezést is tudunk biztosítani.

50 fő felett kérje egyedi árajánlatunkat kollégáinktól!

Kérdés esetén, az alábbi telefonszámokon érdeklődhetnek:

Palla Melinda – 0630/647-3786
Oszterman Gréta – 0630/345-6207