Étkezés

A Baráthegyi Majorságban elsősorban saját magunk által termelt alapanyagot feldolgozó főzőkonyha, sajtmanufaktúra és gyümölcsfeldolgozóüzem működik. A konyhában minden nap kétfogásos menü készül (nagyobb csoportok figyelmébe is ajánljuk), de speciális igényeket és nagyobb rendezvényeket is szívesen kiszolgálunk.

Félpanzió

A Panzióban megszálló vendégeink svédasztalos reggelit kapnak, Baráthegyi specialitásokkal: farmunkon megtermelt tej, zöldség, gyümölcs, saját gyógynövénykertünkből származó teafüvek, illetve az általunk gyártott sajtok, zöldségkrémek, lekvárok, szörpök. Az ebéd és vacsora főzőkonyhánkból rendelhető. Az esetleges egyéb specifikációkról (pl. érzékenységek, vegetáriánus étrend stb.) megrendeléskor szükséges egyeztetni.

Főzőcskézés

A Panzió apartmanjaiban felszerelt konyhamodul található. Amennyiben az egész panziót kibérlik egy csoport számára, különálló főzőkonyhánk szolgáltatásai mellett a panzió kiskonyhája is használható. Megszálló vendégeink az udvaron mobil grillen is sütögethetnek, emellett a Farmunkon található, önálló pavilonnal rendelkező, multifunkcionális kemence is igénybe vehető. Természetesen tábortűzrakásra és szalonnasütésre kialakított helyszínünk is van.

Gasztro-élmények

Majorságunkban különböző interaktív gasztro-élményeket szerezhetnek a látogatók: sajtmesterünk vezetésével elkészíthetik első sajtgurigájukat, a Majorság nagyija mindenkit szeretettel bevezet a krumplilángos, vagy a parázson sült kürtöskalács-készítés rejtelmeibe.

Időszakoknak megfelelően van lehetőség csoportos befőzésre és szörpkészítésre, a kisebbek saját teafiltereket is gyárthatnak. Több régi borpincével is rendelkezünk, melyek közül van, amelyikben gombát termesztünk, de természetesen a térségi borászatok válogatásaiból kóstolására is van lehetőség. A kemencénk kenyérsütésre és gulyáságyús főzésre is alkalmas, valamint egy komplett disznótoros esemény kivitelezésére is lehetőséget biztosít. Ezen programigényeket megrendeléskor fontos pontosítani.