Étkezés

A Baráthegyi Majorságban elsősorban saját magunk által termelt alapanyagot feldolgozó főzőkonyha, sajtmanufaktúra és gyümölcsfeldolgozó-üzem működik. Nagyobb rendezvényeket is szívesen kiszolgálunk.

Büféreggeli

A Panzióban megszálló vendégeink a finomságok széles palettáján válogathatnak reggeli gyanánt, amelyek között baráthegyi specialitásokat is kóstolhatnak: farmunkon termelt sajtokat, lekvárokat, szörpöket.

Főzőcskézés

A Panzió apartmanjaiban berendezett konyhamodul található. Amennyiben az egész panziót kibérlik egy csoport számára, különálló főzőkonyhánk szolgáltatásait is igénybe vehetik. Igény esetén, megszálló vendégeink az udvaron mobil grillen is sütögethetnek, emellett a farmunkon található, önálló pavilonnal rendelkező, multifunkcionális kemence is igénybe vehető. Továbbá tábortűz-rakásra és szalonnasütésre kialakított helyszínnel is rendelkezünk igény esetére.

Mobill grill bérlési díja: 3000 Ft+ faszén ára

Gasztro-élmények

Majorságunkban különböző interaktív gasztro-élményeket szerezhetnek látogatóink: sajtmesterünk vezetésével elkészíthetik első sajtgurigájukat, a Majorság nagyija mindenkit szeretettel bevezet a sparhelten sült krumplilángos-készítés rejtelmeibe. A helyszínen rendelkezésre áll kenyérsütésre alkalmas kemence, bogrács-sütő, amelynek használati igényét kérjük, hogy előre jelezzék kollégáink felé.