Étkezés

A Baráthegyi Majorságban elsősorban saját magunk által termelt alapanyagot feldolgozó főzőkonyha, sajtmanufaktúra és gyümölcsfeldolgozóüzem működik. Nagyobb rendezvényeket is szívesen kiszolgálunk.

Büféreggeli

A Panzióban megszálló vendégeink bőséges reggelit kapnak, Baráthegyi specialitásokkal: farmunkon megtermelt zöldség, gyümölcs, illetve az általunk gyártott sajtok, lekvárok, szörpök.

Főzőcskézés

A Panzió apartmanjaiban felszerelt konyhamodul található. Amennyiben az egész panziót kibérlik egy csoport számára, különálló főzőkonyhánk szolgáltatásai mellett a panzió kiskonyhája is használható. Megszálló vendégeink az udvaron mobil grillen is sütögethetnek, emellett a farmunkon található, önálló pavilonnal rendelkező, multifunkcionális kemence is igénybe vehető. Természetesen tábortűzrakásra és szalonnasütésre kialakított helyszínünk is van.

Gasztro-élmények

Majorságunkban különböző interaktív gasztro-élményeket szerezhetnek a látogatók: sajtmesterünk vezetésével elkészíthetik első sajtgurigájukat, a Majorság nagyija mindenkit szeretettel bevezet a krumplilángos, vagy a parázson sült kürtöskalács-készítés rejtelmeibe.

Időszakoknak megfelelően van lehetőség csoportos befőzésre és szörpkészítésre, a kisebbek saját teafiltereket is gyárthatnak. Több régi borpincével is rendelkezünk, melyek közül van, amelyikben gombát termesztünk, de természetesen a térségi borászatok válogatásaiból kóstolására is van lehetőség. A kemencénk kenyérsütésre és gulyáságyús főzésre is alkalmas, valamint egy komplett disznótoros esemény kivitelezésére is lehetőséget biztosít. Ezen programigényeket megrendeléskor fontos pontosítani.