Rendezvények

A Baráthegyi Majorság számos programlehetőséget biztosít, így vendégeink többnapos, változatos élményekben részesülhetnek a nálunk töltött idő alatt. Számos zárt és fedett épülettel is rendelkezünk, szükség esetén 72 négyzetméteres, fűthető party-sátrunkat is felállítjuk.

Családi események

Legyen szó születésnapról, eljegyzésről vagy akár magáról az esküvőről is, a sokszínű Baráthegyi Majorság kiválóan alkalmas álmaik megvalósításához. Ha szülinap, akkor a tortától a különböző közösségi játékokig, az állatsimogatótól a habparty-ig, sok minden rendelkezésre áll, hogy felejthetetlen élményben részesüljön az ünnepelt és a vendégsereg. Diósgyőri Játszóvárunkban középkori lakomával egybekötött ceremóniákat tudunk tartani, ahol a boldogító igent kis kápolnánkban lehet kimondani. A hangulat fokozására szívesen tanítunk középkori táncokat, az egyediséget pedig alpaka-fotózással is lehet fokozni.

Cégeknek

Ha különleges tréninghelyszínt keresnek, vagy szemléletformáló csapatépítésre, esetleg önkéntes munkára vágyik, megtalálták az ideális partnert! Az elmúlt években több hazai és nemzetközi elégedett partnert láttunk vendégül. Reméljük a jövőben Önökkel is pozitív kapcsolatot tudunk kiépíteni. Minden esetben egyedi kapcsolatépítés alakítunk ki, keressenek bennünket bizalommal!

Tábor

Erdei Iskolaként is működő ifjúsági szállásunk egész évben várja a diákcsoportokat. Nemcsak szállással, hanem tematikus oktatási programelemekkel is segítjük a tartalmas időtöltést. A nyári időszakban sokféle programmal gazdagított napközis és bennalvós tábort szervezünk. Külön idősávos táborheteket biztosítunk autista illetve egyéb fogyatékossággal élő gyermekek számára.