Szobatípusok

A Családbarát Panzió a Baráthegyi Majorság fás ligetében található, a Diósgyőri Játszóvár szomszédságában. Az aktív kikapcsolódást különböző wellness- és fitnesseszközök, komplex élményeket biztosító színterek és interaktív programelemek teszik teljessé. A családokat kettő jól felszerelt apartmanban tudjuk fogadni. Több két férőhelyes szobával is rendelkezünk, valamint a felnövekvő generáció csoportjainak különálló épületben ifjúsági szálláshelyet biztosítunk. A Panzióban tágas étterem, az ifjúsági szálláshelyen közösségi tér és jól felszerelt konyha található.

Négyszemélyes apartman

  • Vendégek: 4
  • Méret: 34m²

Az apartmanok kialakításánál többgyermekes családok szempontjait vettük figyelembe: a franciaágyas hálószoba és a saját fürdőszoba mellett, egy többfunkciós térben kétszemélyes kihúzható kanapét helyeztünk el, tévével, a konyhai és étkezőmodul mellett. A két apartman közül az egyik teraszkapcsolattal rendelkezik, melyet nászutas vendégeink számára is szívesen ajánlunk.

Személyenként 14,000 Ft egy éjszaka


Részletek

Standard kétágyas szoba

  • Vendégek: 2
  • Méret: 14m²

Komfortos és modern bútorzattal felszerelt, meghitt hangulatot árasztó, saját fürdőszobás kétszemélyes szobáinkból öt darab áll vendégeink rendelkezésére.

Személyenként 14,000 Ft egy éjszaka


Részletek

Akadálymentesített kétágyas szoba

  • Vendégek: 2
  • Méret: 14m²

A Panzió földszinti részén két különálló ággyal rendelkező szoba, akadálymentes fürdőszobával került kialakításra. A dombos környezet ellenére törekszünk a komplex akadálymentesítésre. A Panzióból akadálymentesen megközelíthető a “Majorsági attrakciók” elemei és a wellness részleg is.

Személyenként 14,000 Ft egy éjszaka


Részletek