Rólunk mondták

Nagyon hálásak vagyunk, hogy megteremtettétek azt a lehetőséget, mely által itt lehettünk. Ez a hely egy varázsgömbbe zárt csoda! A gyerekek sok új dologgal ismerkedhettek meg, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Sok erőt, kitartást kívánunk a további munkátokhoz! Mindent nagyon szépen köszönünk!

az Izsó Miklós Általános Iskola 2. osztálya

„Ez a világ legjobb napja!” – mondta az előbb az egyik tanuló. Izgatottan, kíváncsian, egy kicsit félve érkeztünk. S egy nagyon különleges napot tölthettünk itt, olyan emberekkel, olyan helyen, olyan játékokkal, olyan mesterségek kipróbálásával, amit máshol sem a gyerekek, sem mi pedagógusok még nem tapasztaltunk. Köszönjük a lehetőséget, az ajándékot, a befogadást, a sok kérdésre adott türelmes választ.

a Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 4. c. osztályos tanulói

Kedves Baráthegy! Ismételten visszatérünk hozzátok, mert nagyszerű, remek emberek vagytok! Végzős osztályom diákjai választhattak hova menjenek „búcsúkirándulásra”. Nem volt kétséges és egyöntetű válasz született: BARÁTHEGY! Nem véletlenül. 2013-ban egy feledhetetlen 5 napot töltöttünk itt el! És ezt most megismételtük. Köszönjük!

a Szederkényi Anna Tagiskola Mezőnyárádi végzős 8-os diákjai és szüleik nevében: Pallik Gábor

Köszönjük szépen, hogy új élményekkel lehettünk gazdagabbak! Csodás öt napot töltöttünk együtt, amelyben sok új információt gyűjtöttünk. A rossz idő ellenére is jól szórakoztunk, élveztük a kirándulásokat. Olyan dolgokat is kipróbálhattunk, amit eddig még nem csináltunk. Sokáig emlékszünk ezekre a napokra, örülünk, hogy itt lehettünk!

a Hortobágyi Petőfi Sándor Általános Iskola és Kollégium tanulói

Csodálatos, felemelő élmény volt számunkra a mai nap. A gyerekek jól érezték magukat. Az itt dolgozók figyelmesek, segítőkészek voltak. Köszönjük a lehetőséget, ezt a tartalmas napot!

a Bolyai János Katolikus Általános Iskola 4. b. osztálya