Wellness és Fitness

A Baráthegyi Majorság lehetőséget biztosít a meghitt feltöltődésre és a vidám, interaktív kikapcsolódásra egyaránt. A wellness- és fitness részlegen kívül számos programlehetőség áll rendelkezésre, valamint terápiás és sportlovaglást is biztosítunk saját lovaspályánkon.

Wellnessrészleg

Kedves Vendégeink!

A wellness részleg jelenleg felújítás alatt áll, így korlátozottan használható. Az aktuális állapotról kérjük érdeklődjön kollégáinknál.

A Panzióhoz kapcsolódó fedett pavilonban található a wellnessrészleg, ahol jacuzzi, sószoba, finn szauna és fürdődézsa biztosítja vendégeink ellazulását és felfrissülését. Meleg időszakban elsősorban a gyermekek számára 3×6 méteres kerti medence áll rendelkezésre.

A wellness részleg használatát nem tartalmazza a szobaár, az külön fizetendő (2 000 Ft/fő/2 óra), kérjük igényét jelezze a recepción!

Fitnesspark

Fitnessparkunkban különböző eszközök (szobabicikli, futópad, elliptikus tréner stb.) állnak rendelkezésre, melyeket a Panzió vendégei ingyenesen használhatnak. A Majorság rusztikus jellegét domborítja ki, hogy számos olyan fitnesstevékenységre alkalmas játékunk és eszközünk van, melyek vidám perceket okozhatnak a testmozgásra vágyó csapatoknak (különböző népi játékok széles tárháza).