Wellness és Fitness

A Baráthegyi Majorság lehetőséget biztosít a meghitt feltöltődésre és a vidám, interaktív kikapcsolódásra egyaránt. A wellness- és fitnessrészlegen kívül számos programlehetőség áll rendelkezésre, valamint terápiás és sportlovaglást is biztosítunk saját lovaspályánkon.

Wellnessrészleg

Kedves Vendégeink!

A wellness részleg felújítás alatt áll, így jelenleg korlátozottan használható. A szolgáltatással kapcsolatban bővebb információt kérhet a turizmus@szimbiozis.net e-mail címen.

A Panzióhoz kapcsolódó fedett pavilonban található a wellnessrészleg, ahol jacuzzi, sószoba, finn szauna és fürdődézsa biztosítja vendégeink ellazulását és felfrissülését. A különleges erdei környezetben elhelyezett relaxációs teret egyedivé teszi a wellnessterápiák megálmodója által eredetileg kidolgozott mezítlábas taposó Kneipp sétányunk is – ezt minden korosztály számára szeretettel ajánljuk. Meleg időszakban elsősorban a gyermekek számára 3×6 méteres kerti medence áll rendelkezésre.

Fitnesspark

Fitnessparkunkban különböző eszközök (szobabicikli, futópad, elliptikus tréner stb.) állnak rendelkezésre, melyeket a Panzió vendégei ingyenesen használhatnak. A Majorság rusztikus jellegét domborítja ki, hogy számos olyan fitnesstevékenységre alkalmas játékunk és eszközünk van, melyek vidám perceket okozhatnak a testmozgásra vágyó csapatoknak (különböző népi játékok széles tárháza).